Nyerj páros jegyet az EFOTTra!

SkyBaby_EFOTT_1200x628_01.jpg

Buliznál egy hatalmasat a nyár legnagyobb diákfesztiválján, Velencén? Akkor mondjuk, mit kell tenned:

  • Kövess minket Facebookon és

  • kommenteld be annak a barátodnak a nevét, akivel együtt mennétek!

Egy szerencsés kommentelő páros EFOTT-jegyet nyer a 07.13-i (szombati) napra!

A játék időtartama:
2019.06.28-tól 2019.07.05.

Sorsolás:
2019.07.06 szombat

A nyereményjátékot itt találjátok: https://www.facebook.com/skybabyenergydrink/photos/a.189676211644963/409190986360150/?type=3&theater

Skybaby: megérkezett az energiaitalok legújabb generációja

Júniustól új, trendi energiaitalcsaláddal találkozhatnak a vásárlók a hipermarketekben és a MOL benzinkutakon Skybaby néven, ami a feltűnő, pin-up stílusjegyeket hordozó dizájnnak és a különleges receptúrának köszönhetően nagy, nemzetközi sikerre számít. Elsőként három, a Classic, a Classic Zero és a Cool változatokban érhető el 250 ml-es kiszerelésben, de a közeljövőben további ízeket és egyedülálló kiszereléseket fejlesztenek.

Az ötlet Balogh Leventétől, a Szentkirályi ásványvíz alapítójától származik, aki eddigi marketingtapasztalatait kamatoztatva segíti a Skybaby SD Kft. által forgalmazott termékek indulását és az újabb fejlesztéseket.

A sajtónyilvános bemutatónak a Budaörsi Repülőtér adott otthont, ahol a résztvevők megélhették a repülés élményét a világ egyetlen működő Li-2-es, Skybaby jegyeket hordozó repülőgépével.

Az energiaital sikertermék a maga nemében, tulajdonképpen a kávéfogyasztás modernizált, korszerű változata. Akár szellemi, akár fizikai igénybevétel esetén - legyen szó munkavégzésről vagy sportolásról, amikor csökken a szervezet vércukorszintje - ideális választás, ugyanis egyaránt növeli a koncentráló- és teljesítőképességet. "A két év alatt kikísérletezett receptúrában úgy állítottuk össze az összetevőket, hogy azok megkülönböztessék a többi hasonló terméktől: például taurin helyett arginint használunk, némiképp mérsékeltebb a cukortartalom is, hiszen sztíviával és szukralózzal, tehát természetes édesítőszerekkel készülnek. A Skybaby család mindegyike szénsavas, tartósítószer-mentes, és vitamint tartalmaz" - mondta Balogh Levente.Egyelőre három ízben kaphatók az újrahasznosítható dobozban, egyedi receptúrával készülő Skybaby termékek. A Classic változatban a klasszikus tuttifrutti energiaital-ízét lágyították kékszőlő- és mate kivonatokkal, a Classic Zero kivitelben ugyanez a kellemes ízvilág köszön vissza, cukormentesen. A Cool koffeines ízhatású, amit a fahéj, citrus és vanília ízek tesznek harmonikussá. Mindhárom termék kiváló alapanyaga koktéloknak is.